Strada Izvor, Nr. 106, Sector 5, Bucuresti
Vouchere si carduri vacanta

O noua metoda de plata

Vouchere/carduri de vacanta

Informatii despre plata cu vouchere/carduri vacanta

Dragii nostri clienti, avem placerea de a va anunta ca incepand cu data de 01 Iulie 2020, putem primi vouchere/carduri de vacanta, ca si modalitate de plata a serviciilor rezervate la hotelul nostru. Sustinem astfel cat mai mult turismul intern, pentru dezvoltarea unei Romanii captivante si fermecatoare, cu nenumerate bogatii naturale si culturale ce merita descoperite.

Voucherele de vacanță (numite si tichete de vacanta) sunt bonuri de valoare tiparite, iar cardurile de vacanta (numite si vouchere de vacanta electronice) au forma de card bancar, cu care poti cumpara diferite servicii turistice (cazare, masa) la hotelul nostru.

Acceptam toate tipurile de carduri/vouchere emise in Romania (Edenred, Sodexo, UpRomania).

Tichetele de vacanta sunt nominative si pot fi folosite exclusiv de catre Titularul lor, pentru servicii obligatoriu de cazare, la care se pot adauga si servicii de masa.

Pentru a putea sa le utilizezi, tichetele tale de vacanta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii obligatorii: sa fie pe numele celui care beneficiază de vacanta, elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile si in buna stare, sa nu fie expirate (valabilitatea lor este 1 an de zile), sa nu fie distruse, perforate sau capsate sa nu fie lipite, sa nu fie indoite sau pliate, codul de bare sa fie intact.

In functie de valoarea serviciilor comandate, exista posibilitatea ca voucherele de vacanta sa aiba o valoare egala cu a serviciilor, caz in care achiti doar cu acestea, sa fie mai mici ca si valoare decat pachetul de servicii ales, caz in care poti completa plata cu oricare din metodele disponibile, sau pot fi mai mari decat serviciile comandate initial, caz in care este necesar sa adaugi servicii suplimentare, intrucat diferenta nu se poate returna.

Daca doresti sa efectuezi o rezervare si sa o achiti prin card sau voucher de vacanta, trimite un email cu toate detaliile la sales@parliament-hotel.ro.