Strada Izvor, Nr. 106, Sector 5, Bucuresti
Image Alt

Conscious hospitality

Bucuresti Vibe

centru-vechi
5 min cu taxi sau 15 minute de mers

VIBE-UL CENTRULUI VECHI

Povestile supranaturale au circulat in folclorul romanesc cu multe decenii in urma, continuand sa fie captivante si in zilele de astazi. Cine oare nu a auzit de Transilvania, ca fiind un taram detinut in trecut de vampiri. Insa nu numai acest loc face legatura cu celebrele personaje din cartile de groaza.

De cele mai multe ori, Bucurestiul reprezinta doar un punct de plecare catre aceste locuri de poveste, insa, poate prea putin cunosc faptul ca Vlad Dracul, spre exemplu, avea resedinta de vara la Curtea Veche. Unde? Ati ghicit…in Centrul Vechi al Bucurestiului. Cu siguranta, sunt multe secrete care merita descoperite si care sunt inca ascunse in ruinele martore ale unui trecut apus. Merita sa incercati sa le aflati, mai ales ca sunteti la doar cateva minute de acest loc incarcat de istorie.

Si nu veti descoperi doar secrete ascunse in ruine. Veti fi introdusi si in arhitectura unei zone atat de cautate de turisti, in care barurile, pub-urile si terasele, va vor ajuta sa simtiti acel vibe al Bucurestiului, de care sigur cu totii am auzit.

palatul-parlamentului
5 min de mers

IN „UMBRA” MARETULUI PALAT

Ce mai poate fi spus despre aceasta cladire controversata si impunatoare, cunoscuta in toata lumea? Toate apelativele sunt deja cunoscute si se pot descoperi la o simpla cautare pe Google. Insa, cu siguranta nu veti putea sa realizati grandoarea constructiei, decat in momentul in care sunteti langa ea.

Ca orice cladire impunatoare, nici Palatul Parlamentului nu a scapat de legendele locale. Se spune ca ar fi bantuita de fantome, care isi fac aparitia noaptea, in subsolurile ferite de ochii vizitatorilor. Puteti incerca vanatoarea de fantome, alegand un tur complet, iar experienta, cu siguranta, va fi una unica.

Includeti in tur si vizata terasei, situata deasupra Bucurestiului. Pregatiti-va aparatul foto si includeti in albumul de amintiri si panoramele pe care cu siguranta le veti descoperi!

hop-on-hop
10 min de statia de plecare

HOP ON HOP OFF

Pentru a desavarsi city break-ul in Bucuresti, este obligatoriu sa includeti in agenda, si un tur cu autobuzul turistic. La mai putin de 10  minute, exista una din cele 14 statii in care acesta opreste, astfel incat puteti opta oricand sa luati parte la aceasta experienta pe care v-o ofera capitala. Exista posibilitatea de a vedea obiectivele majore si, mai mult decat atat, le puteti vizita, biletul city bus-ului fiind valabil 24 ore. HOP ON & HOP OFF! Atat de simplu!

muzeul-satului
25 min cu taxi

EXPERIENTA SATULUI IN CENTRUL CAPITALEI

Daca doriti sa descoperiti si sa intelegeti adevaratele valori ale Romaniei, acesta este locul unde trebuie sa ajungeti. Suntem mandri ca Muzeului Satului este unul din primele muzee etnografice din lume, deschise  in aer liber.

Casele sunt organizate in functie de zona de provenienta, oferind o oportunitate unica de a compara in cateva ore, diferitele particularitati arhitecturale, dezvaluind importante pagini din istoria locurilor.

In imediata vecinatate, puteti alege sa va relaxati la una din terasele de pe malul Lacului Herastrau, in incinta parcului cu acelasi nume. Cu siguranta veti completa o dupa-amiaza excelenta, in care apusul va lasa loc la noi amintiri!

therme-bucuresti
40 min cu taxi

EXOTIC BY BUCHAREST

Desi greu de imaginat, Bucurestiul ofera pe langa atractiile de natura istorica, religioasa, culturala, si posibilitatea de a va simti ca intr-o destinatie exotica. Therme este un concept nou ce imbina lifestyle-ul cu dotarile moderne ale unui wellness si spa, intr-un cadrul de poveste, cu palmieri, nisip, water slide-uri.

Suprafata pe care se intinde este impresionanta, oferind posibilitati de agrement pentru toate varstele. Fie ca alegeti sa mergeti cu prietenii sau cu familia, nu veti decizia luata. Cu bateriile incarcate, va puteti intoarce la rutina cotidiana, planuind deja noua vacanta, speram noi, tot in Bucuresti.