Strada Izvor, Nr. 106, Sector 5, Bucuresti
Covid protection logo

Anti-COVID-2019

Siguranta prin preventie

Masuri igiena hotel Functionam cu masuri stricte de igiena

Ghidati de recomandarile Institutului National de Sanatate Publica, Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, precum si de metodologia de preventie impotriva raspandirii Covid-2019 elaborata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, am redeschis in conditii speciale de siguranta si igiena. Confortul si starea de bine a clientilor nostri este prioritatea noastra de baza.

Folosim panouri de protectie la receptia hotelului

Din spatele panoului de protectie, va intampinam cu aceeasi caldura si ospitalitate. Astfel, alegem sa va oferim extra protectie, prin reducerea contactului fizic. Indiferent de ceea ce ne desparte, ramanem intotdeauna dedicati voua, fiindu-ne dor de atmosfera unui hotel viu, in care voi sunteti partea esentiala.

Igiena hotel Covid Aliatii nostri dintotdeauna, sapunul si gelul dezinfectant

Oricat de puternici am fi, avem nevoie de arme veritabile pentru a face fata acestei provocari. Noi ne-am echipat cu dispensere cu solutii dezinfectante care sunt mereu accesibile voua, fiind amplasate in toate spatiile comune. Sunt avizate de Ministerul Sanatatii, astfel incat nu trebuie decat sa le folositi ori de cate ori simtiti nevoia. Sunt lucruri simple care pot face diferenta.

Distantare sociala Respectam distantarea fizica

Suntem mereu aproape de voi, prin masurile pe care le-am adoptat, tocmai pentru a va proteja si a va reda increderea in calatoriile sigure. Chiar daca suntem nevoiti sa pastram distanta de minim 2m, conform marcajelor ce se regasesc in anumite zone intense de trafic din hotel, va puteti baza pe noi, pe actiunile noastre si pe un sejur in conditii igienico-sanitare excelente.

Verificare temperatura hotel Monitorizam temperatura clientilor, partenerilor si angajatilor

Pentru ca reglementarile in vigoare impun aceasta masura, am achizitionat un termometru digital, fara contact direct, care va fi disponibil la receptia hotelului. La valori normale de temperatura, nu inregistram datele insa, ne bazam pe intelegerea voastra in utilitatea acestei masuri. Orice preventie in plus va face sejurul la noi mai sigur.

Folosim solutii profesionale, avizate de Ministerul Sanatatii

Curatenia a fost si va fi intotdeauna o prioritate pentru noi. In acest sens, toate solutiile nostre sunt avizate de organismele de control, detin avize de conformitate, fac parte din categoria biocidelor pentru a elimina virusurile si bacteriile, fiind folosite in concentratiile recomande de producator. Astfel, ne asiguram ca oaspetii nostri sunt protejati, respira un aer curat si isi petrec in siguranta sejurul la noi.

Tinem cont de metodologia elaborata de specialisti

Pentru ca am inteles necesitatea adaptarii la noua realitate, am solicitat ajutorul partenerilor nostri, specialisti in gestiunea situatiilor speciale. Astfel, am putut elabora un ghid de bune practici, ce contine masuri active de preventie. Am reanalizat fluxurile functionale si am creat circuite eficiente pentru a va oferi voua, oaspetilor nostri, certitudinea unui sejur fara evenimente neplacute.

Hotel masti si manusi Covid-19 Purtam intotdeauna masti si manusi de protectie

Din spatele mastilor si echipati cu manusi de protectie, reusim sa va transmitem intotdeauna mesajul nostru de bun venit. Si pentru ca reglementarile legale ne impun, va rugam sa ne intampinati in acelasi mod. Mai este atat de putin pana vom castiga aceasta lupta la care am fost provocati si doar impreuna vom fi mai puternici.

Informatii hotel Coronavirus Sustinem un mediu informational prietenos si eficace

Orice informatie este utila, daca este accesata la timp. In hotelul nostru, am avut grija ca toate info point-urile amenajate sa va ghideze cat mai bine. Astfel, evitam cat mai mult contactul fizic, insa ramanem conectati la aceeasi idee de baza: aceea de a ne proteja cat mai bine.

Pasiti cu incredere pe noul nostru covor cu dezinfectant

Puteti pasi cu incredere in hotelul nostru, tinand cont ca inca de la intrare am pus la dispozitia oaspetilor un covor dezinfectant, cu Biclosol, un biocid puternic si eficace in lupta contra virusurilor si bacteriilor. Astfel, intrati intr-un mediu curat, igienizat, pentru un sejur cat se poate de sigur.

Intensificam fluxul de curatenie in spatiile comune si etapizam curatenia in camerele clientilor

Pentru fiecare spatiu din hotel, am identificat hot point-urile, acele zone speciale unde virusul are o mai mare probabilitate de a fi contactat, tocmai pentru a insista la o igienizare constanta, pe parcursul unei zile. Astfel, spatiile comune vor fi dezinfectate cu solutii avizate, cel putin o data la trei ore. Procesul de curatenie in camerele oaspetilor va tine cont de un flux astfel definit incat sa permita un timp de 24h intre un check-out si un check-in. In plus, personalul nostru de curatenie, va interactiona direct cat mai putin cu un client si doar la solicitarea acestuia, tinand cont de toate masurile ce se impun.

Beneficiati de mic dejun si cina in regim room service

Restaurantul si bistro-ul raman inchise insa v-am pregatit meniuri speciale pentru un mic dejun gustos, servit in maxima siguranta in camera dumneavoastra. De asemeanea, puteti opta pentru servirea cinei in acelasi regim de room service.

Informatii pentru oaspeti

Confidentialitatea datelor cu caracter personal, inclusiv cele culese prin masuratori de temperatura sau chestionare pentru triaj epidemiologic, va fi respectata cu strictete de catre institutia noastra. Toate datele colectate vor fi puse la dispozitia organismelor abilitate, in cazul solicitarii desfasurarii unei anchete epidemiologice.

In toate spatiile comune inchise ale hotelului se impune obligativitatea purtarii mastii de protectie, precum si a respectarii protocoalelor privind distantarea sociala si igiena. Masurile sunt adoptate prin legi publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, astfel incat ele nu reprezinta doar recomandari, ci au caracter de lege.

Orice client care prezinta un simptom asociat cu o posibila infectare cu virusul COVID-2019, este rugat sa contacteze departamentul front office, la numarul 901, si sa ramana in camera alocata. Conform normelor legale, conducerea hotelului are obligatia de a informa Directia de Sanatate Publica, pentru declansarea unei anchete epidemiologice, daca se constata ca respectivul client este pozitiv. Evaluarea se va face de catre personal medical calificat, ce va fi contactat de catre conducerea hotelului.

Conditiile de rezervare si anulare se regasesc pe site-urile partenerilor nostri, prin care un client alege sa isi rezerva sejurul la noi. Pentru o rezervare facuta prin intermediul acestora, orice cerere speciala se adreseaza direct partenerului respectiv. Pentru rezervari directe, ne puteti contacta utilizand datele din pagina specifica.

Flexibilitatea este cuvantul de ordine in perioada urmatoare, tocmai pentru ca suntem constienti de caracterul imprevizibil al evolutiei epidemiei si corelat cu aceasta, al masurilor de relaxare adoptate. Astfel, pentru rezervarile flexibile, se accepta un termen de pana la 24h inainte de check-in, ca si termen maxim de anulare fara costuri. Pentru rezervarile partial-refundable, puteti anula cu pana la 7 zile inainte de check-in. Rezervarea facuta cu mai putin de 7 zile inainte de check-in, la un tarif partial-refundable, nu permite anulare gratuita.

Vom promova constant in randul angajatilor ideea de distantare fizica, purtare a mastii si folosirea normelor de igiena specifice. Recomandam clientilor nostri sa respecte aceste reguli care nu fac altceva decat sa ne protejeze. In acelasi timp, personalul nostru este disponibil comunicarii digitale oricand, urmand a trata cu maxima responsabilitate orice solicitare din partea clientilor.

Principiile nostre de baza nu s-au schimbat, ramanem aceeasi parteneri de incredere, aceleasi gazde ospitaliere, dorinta noastra cea mai mare fiind aceea de a oferi servicii de calitate, la un standard cat mai inalt de siguranta.

Ne dorim sa revenim cat mai repede la normalitatea pe care cu totii o cunosteam, la libertatea care ne permitea sa vizitam si sa exploram frumusetile lumii, fara nicio restrictie. De aceea, avem nevoie de voi. Noi, cei din echipa hotelului Parliament, va asteptam cu drag!